"Min visjon er å gi en matglede"Charlotte Torgersen veileder mange i kosthold og livsstil. Hun har over 20 års pasienterfaring.

Maten vi spiser er drivstoffet vi trenger for å holde oss friske. Oppskriftene mine er mest uten melkeprodukter, egg og gluten. 

80% av immunssytemet vårt er mave/tarm, så den er det viktig å holde i balanse. Jeg veileder endel med ulike allergier, matintolranse, irritabel tarmsyndrom (IBS) og cøliaki.

"Det å se helheten og forstå hvert enkeltmenneskets behov, er viktig for helse og trivsel"


Jeg er utdannet kostveileder, massør, fotsoneterapeut, akupunktør og homeopat. 

Jeg er daglig leder og eier av Alfaklinikken, har 5-årig utdannelse ved Norsk Akademi for Naturmedisin og 3,5 år ved Akupunkturhøyskolen (NAFO). Har også vært på akupunkturkurs i Kina og jobbet på kinesisk sykehus. 


Andre skoler /kurs:

Qi Gong og akupunktur v /Nanjing University of Traditional Chinese Medicine, matintoleransekurs v EU Biotech, terrengmedisin v Lillestrøm helseklinikk, anatomi/fysiologi/sykdomslære tilsvarende sykepleieutdanning, kosthold og ernæring og homeopati (NAN) og vitamin/mineral terapi, akupunktur 2000 v/ The open international university for complementary medicine m.m.

Charlotte Torgersen har vært i praksis i 23 år. ALFAKLINIKKEN (Lørenskog Naturmed. Senter) ble etablert i 1994.

Alfaklinikken overtok LIER NATURMEDISIN i mars 2013. Klinikken har nå flyttet til nye, trivelige lokaler i Bakerikvartalet ("Helsekvartalet") i Hegsbroveien 60 i Lier.